Edicions Talaiots

Qui som

El nostre equip

L’equip d’Edicions Talaiots està format per professionals que combinen les diferents generacions que conviuen en el nostre dia a dia. Més avall podeu fer-li un ull a com està el nostre equip estructurat.

Infografía sobre cómo trabaja Edicions Talaiots con los clientes que quieren publicar libros con ellos.

La nostra missió

El motiu que ens va empènyer a crear Edicions Talaiots va ser posar a l’abast de tots el millor coneixement ja que no hauria de ser un luxe. Per això, vam decidir crear uns productes i donar un servei que alimentarà el nostre somni, ajudar-vos a créixer.

Infografía sobre cómo trabaja Edicions Talaiots con los colegios que quieren hacer libros con ellos.

Per què és important donar suport a la indústria local?

Indústria Local

En Edicions Talaiots sempre ens hem enorgullit d’oferir alguna cosa més que un simple producte. Des de la nostra fundació ens hem preocupat d’entendre les necessitats i realitats en tots els àmbits de la nostra societat. Els nostres productes destinats a l’educació secundària obligatòria i batxillerat de les Illes Balears han aconseguit crear una sinergia entre el que professors i alumnes necessitaven, sempre amb el preu just ja que el coneixement ha de ser una eina, no un luxe.

Complim somnis

Convertim idees, paraules i somnis en realitat. La màxima qualitat d’impressió per poder plasmar el dibuixat, fotografiat o malbaratat sobre el paper. El màxim grau de compromís perquè el producte i servei final superi amb escreix que s’esperava. Edicions Talaiots comparteix la teva il·lusió pels teus treballs, impressions, llibres, fotografies … convertir els teus somnis en una obra eterna és el que ens fa aixecar-nos cada dia.

Qualitat i Personalització

Gràcies a la proposta de valor del nostre negoci podem oferir una qualitat i servei més a la carta que la majoria. El útlimo en tecnologia d’impressió digital, en maquetació, en assessorament … amb Edicions Talaiots no només pagues per obtenir un producte, obtens un tracte, un servei i una experiència única.

Win - Win

Si encara tens algun dubte de per què ajudar a el negoci local i seguir gaudint del nostre suport a la cultura amb un extraordinari servei i a un preu just, TU has d’actuar, les teves accions compten.

Pagament segur

Web optimitzada per a tots els dispositius

Compromis amb el medi ambient