Envío gratuito / Más de 30 años de experiencia

Edicions Talaiots

Editorial de llibres a Mallorca

Els nostres llibres de text

El motiu que ens va empènyer a crear Edicions Talaiots, una editorial de llibres de text a Mallorca va ser posar a l’abast de tots el millor coneixement, ja que aquest no hauria de ser un luxe. Per això, vam decidir crear uns productes i donar un servei que alimentés el nostre somni: ajudar-vos a créixer.

Fes un cop d’ull a tots els nostres productes

Banner que invita a comprar los libros de literatura que se venden en la web, mostrando la portada del libro Terra banyada y con la ilustración de dos ramas de olivo como decoración en catalán

La nostra literatura

Si tens una obra literària que vols que vegi la llum, no dubtis en contactar amb nosaltres, a l’ésser una editorial de llibres de text a Mallorca, ens encanta treballar amb la gent amb somnis.

Descobreix més sobre els nostres serveis.

Retrato en blanco y negro del escritor David Beltrán Martínez

El nostre autor a destacar

David Beltrán Martínez

(Mallorca 1995) és graduat en història per la UIB, especialitzat en història antiga per la UOC i professor de Geografia i història. Ha centrat la seva producció literària en la història de Mallorca durant l’Edat Mitjana, publicant en 2018 la seva primera novel·la El conqueridor del mar.

Alguns dels centres amb els que treballem

Pagament segur

Web optimitzada per a tots els dispositius

Compromís amb el medi ambient

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.